Hoe betrouwbaar is Lexa?

Je bent nog niet echt bekend met online daten. Je ziet op google dat Lexa behoorlijk hoog scoort als meest betrouwbare datingsite die er bestaat in Nederland. Ze zijn gekeurd en gecontroleerd door de consumentenbond. Is dit echt waar wat ze beweren op internet, is Lexa betrouwbaar?

Als gratis member blijft er niet veel over aan keuzes

Alles is beperkt als gratis member. Je kunt wel berichtjes sturen naar een persoon maar als die geen betalend lid is dan zal je hoogstens een flirt of een hartje terugkrijgen. Zo kom je nooit aan een leuke match tenzij je besluit geld eraan uit te geven. Dit is wel een lokkertje voor een zogenoemd betrouwbare datingsite. Je zit er ongeacht welke abonnement je ook gaat kiezen ergens aan vast. Ook kun je niet zien welk persoon een lidmaatschap heeft, waardoor de kans om met elkaar te praten wordt verkleind. Je twijfels worden steeds groter of Lexa betrouwbaar is en of je echt serieus wordt genomen.

Wat kunnen ze nog verbeteren

Je hebt op je profiel aangegeven waar je voorkeur naar uitgaat betreft het vinden van een leuke match. Al vrij snel krijg je mails binnen van Lexa met de titel deze match zou goed bij je kunnen passen. Je besluit dan even na te checken of dit wel klopt. Nee dus. Het zijn gewoon random mailtjes die ze droppen in je mail. Of de personen wonen te ver van je af, of het leeftijdsverschil is te groot. Dit had je niet verwacht van een betrouwbare datingsite. Je krijgt het gevoel dat het meer op spam lijkt dan dat er werkelijk serieuze reacties binnen komen in je mailbox.

Klachten aan reviews

Wat zijn de ervaringen van andere mensen die zich hebben ingeschreven, en vinden zij Lexa betrouwbaar overkomen. De reacties liegen er niet om. De meest goede reviews zijn op uitnodiging naar een site gelokt om een reactie achter te laten. Maar de mindere goede reviews zijn de echte bevindingen. Heel veel mensen stuiten op hetzelfde probleem als gratis member. En mensen die een lidmaatschap hebben die krijgen negen van de tien keer geen reactie op hun match. En wat je ook vaak terugziet in de reacties dat heel veel mensen nog wel worden aangesproken door nep profielen. Conclusie wees alert bij het aanschaffen van een lidmaatschap mocht je deze keuze willen maken na het lezen van de reviews.

banner